dinsdag 9 november 2010

Halfweg - Den Haag

HALFWEG biedt een unieke kijk in de keuken van de regieopleiding van de Amsterdamse Toneelschool. Zes keer per jaar reist een groep derdejaars regiestudenten af naar het Nationale Toneel Gebouw in Den Haag om zichzelf te presenteren. Zonder enige pretentie, open en kwetsbaar, zoeken zij kennismaking met publiek en collega’s.

Op onze website vindt u meer informatie over deze bijzondere avond en heeft u de mogelijkheid kaarten te bestellen tegen de geringe prijs van E 2,50: http://www.nationaletoneel.nl/voorstellingen/halfweg/

MAANDAG 15 NOVEMBER om 20:30 presenteren Maren Bjørseth. Karlijn Kistenmaker, Laurens de Boer en Tatiana Prately elk een bedrijf uit ‘De Meeuw’ van Anton Tsjechov. Vier regisseurs maken zo samen één avondvullende voorstelling.

DINSDAG 16 NOVEMBER om 20:30 presenteert Eva Tijken een deel van ‘Lulu’ van Frank Wedekind, Karlijn Kistemaker het door haar geschreven en gespeelde ‘De duizend laagjes man’, Laurens de Boer zijn Solo en Olivier Diepenhorst een deel van ‘Dantons Tod’ van Georg Büchner.

Geen opmerkingen: